U-Rent Kranutleie

U-Rent Kranutleie

prosjektet

Introduksjon

Kunde: U-Rent Kranutleie
Bransje: Kran og krantransport
Prosjektets formål: Skape en moderne nettside for å formidle nyttig informasjon til kunder og optimalisere SEO.

Utfordringen

U-Rent Kranutleie stod overfor utfordringen med å tiltrekke seg flere kunder og formidle essensiell informasjon gjennom en intuitiv, brukervennlig, og moderne design. Med en hovedmålgruppe bestående av individer innen bygg og anlegg, var det viktig å skape en nettside som reflekterer industriens standarder og forventninger.

Designprosessen

  1. Innholdsstruktur: Nettsiden ble designet for å være informativ og brukervennlig, med dedikerte sider for hjem, tjenester, maskinpark, kontaktinformasjon, bedriftsinformasjon, og en kranblogg for å holde kundene oppdatert med siste nytt og innsikt i bransjen.
  2. Fargepalett: Rødt, mørkeblått, og hvitt ble valgt som nettsidens primærfarger. Rød og hvit representerer U-Rent's merkevarefarger, og gir nettsiden et autentisk og gjenkjennelig preg. Den mørkeblå tonen legger til en følelse av profesjonalitet og tillit.
  3. Typografi: Fonten "Muli" ble valgt for sin moderne og lesbare estetikk. Den har en nøytral, men innbydende fremtoning, som er ideell for en industriell nettside der klarhet og presisjon er viktig.
  4. Bildevalg: Autentiske bilder fra bedriften ble valgt for å vise frem det faktiske utstyret U-Rent tilbyr. Dette gir potensielle kunder en realistisk fremstilling av tjenestene de kan forvente.
  5. Plattformvalg: Webflow ble valgt som plattform for dette prosjektet på grunn av dens kraftige designverktøy, SEO-optimalisering, og evnen til å håndtere skreddersydd design uten behov for ekstra programmering. Dette gir raskere lanseringstid, noe som er kritisk for bedrifter som ønsker å modernisere sin online tilstedeværelse raskt.
  6. Responsivt Design: Med mobiltrafikk som dominerer internettbruken, var det avgjørende å legge vekt på responsivt design. Nettsiden ble derfor designet med mobil først i tankene, og sørget for at innholdet er tilgjengelig og ser flott ut på alle enhetstyper, spesielt mobil.

Resultat

U-Rent Kranutleies nye nettside ble lansert med stor suksess. De visuelle elementene, kombinert med den intuitive navigasjonen og den SEO-vennlige strukturen, har bidratt til å styrke bedriftens online tilstedeværelse. Kundens tilbakemelding var svært positiv, og bildene av det endelige designet er vist både over og under denne artikkelen, som vitner om kvalitetsarbeidet som ble utført.

Galleri

Se hvordan nettsiden ser ut på ulike enheter

Flere prosjekter

Se flere prosjekter fra vår portefølje

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Har du noen spørsmål? Eller ønsker du å komme i kontakt med oss?